Over ons

Our goal is to
create & inspire

Hey, ik ben Bram Adriaensen

Ik ben een marketing en (web)designer die uw bedrijf van A tot Z op de kaart kan zetten.

Brian’s creative designs is een bedrijf wat een brede expertise heeft om elke klant te helpen. De focus ligt met name op het totaalpakket aanbieden en daarmee u als klant zorgen ontnemen. Het bedrijf is begonnen als een bijbaan maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige onderneming. In de groei zijn de diversiteit aan diensten telkens uitgebreid. Zo is het inmiddels mogelijk om textiel te bedrukken, maar ook beschikken we over 3D printers om bijvoorbeeld een logo mee te 3D printen.

Het belangrijkste naast het volledige pakket bieden is voor ons het persoonlijk contact met de klant om hem/haar zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Een nieuwe dienst die volledig los staat van de andere diensten is de organisatie van cosplayers op evenementen. (Cosplay is een samenvoeging van costume en play, wat in de praktijk wil zeggen dat iemand een kostuum draagt en dit personage uitbeeld) Het is uitgegroeid van persoonlijke hobby naar een dienst binnen het bedrijf.

De bedrijfsnaam lijkt misschien niet logisch aangezien ik Bram heet en geen Brian, dit is ontstaan uit mijn cosplay/artietsen naam (Brian Industries) en het feit dat Bram in het buitenland toch een lastige is, waardoor ik al snel gewend geraakt ben aan Brian.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik ga graag met u in gesprek om te bespreken wat ik voor u kan betekenen! Van visitekaartjes en  websites tot bedrijfskleding.

Klanten